Artila Matrix-310 Arduino-pohjainen IIoT-ohjain

Artila on julkistanut 32-bittisen Arduino-pohjaisen ohjelmoitavan teollisuuskelpoisen IoT-laitteen energianhallintasovelluksiin.

 

Matrix-310_Datalehti

Matrix-310 soveltuu helpon ohjelmoitavuutensa ansiosta pilvipohjaisille teollisille IoT-sovelluksille

Artila julkisti äskettäin uuden 32-bittisen Arduino-pohjaisen ohjelmoitavan IIoT-alustan, Matrix-310: n, joka sisältää suorituskykyisen ohjaimen (ESP32) ja helppokäyttöisen ohjelmiston (Arduino IDE). Nämä yhdessä tekevät siitä monipuolisen ja vankan teollisuustasoisen tiedonkeruualustan IIoT-sovellukselle.

Matrix-310:ssä on kaksi sarjaporttia ja digitaali I/O-liitännät, mikä tekee siitä ihanteellisen reaaliaikaiseen seurantaan, ennakoivaan ylläpitoon sekä tehdassovellusten, kuten teollisuusautomaation, ympäristön valvonnan ja muiden älykkäiden sovellusten optimointiin ja käyttöönottoon. Matrix-310: n tyypillinen käyttökohde on esitetty kuvassa. Se toimii myös tiedonkeruuyhteytenä tai reunaohjaimena Modbus RTU- tai TCP-laitteille.

Matrix-310 Arduino -pohjainen IIoT-alusta tarjoaa seuraavat laitteisto-ominaisuudet:

  • 10/100Mb Ethernet-verkkoliitäntä
  • IEEE-802.11 b/g/n langaton liitäntä ulkoisella antennilla
  • 1x RS-232-liitäntä ja 1x RS-485-liitäntä
  • 1x micro-SD-korttipaikka
  • 2x Optoerotettua digitaalista tuloa ja 1x relelähtö
  • 1x 8-asentoinen kiertokytkin (voidaan käyttää räätälöityyn tuloon)
  • 9-40VDC käyttöjännite
  • Helppo DIN-kisko- tai seinäasennus

ESP32-alustalle on olemassa useita monipuolisia tapoja kehittää sovellusohjelmistoja. Artila suosittelee ja tukee virallisesti Arduino IDE: tä Matrix-310: n ohjelmistokehitystyökaluna. Joukko esimerkkikoodeja on saatavilla GitHubista. Sovellusluonnos voidaan helposti ladata laitteeseen USB-liitännän kautta.

Artila on vakiintunut IIoT-laitteisto-/ohjelmistotoimittaja teollisuuden ja automaation sovelluksiin. Tuotteiden pitkäaikainen saatavuus (jopa yli 10 vuotta) ja tekninen tuki ovat vertaansa vailla olevia sitoumuksiamme asiakkaillemme.

Lisätietoja Matrix-310:stä tai  muista Artilan tuotteista saat vierailemalla www.artila.com

Voit ladata tästä Artilan tuoteluettelon 2023

Takaisin edelliselle sivulle