XBee-radiomoduulit

XBee-radiomoduulit IoT-sovelluksiin lähes 20 vuotta markkinoilla!

Digi IEEE802.15.4 / ZigBee XBee-radiomoduulit

Digi International on lähes 40-vuotias edistyksellinen suorituskykyisten tietoteknisten laitteiden kehittäjä ja valmistaja.  Digin patentoimille langattomille ratkaisuille on myönnetty useita alan palkintoja ja tunnustuksia innovatiivisuudestaan ja teknisistä ratkaisuistaan. Digin suositut XBee-moduulit jakavat saman pinnikytkennän ja kehitystyökalut, joten niiden soveltaminen on vaivatonta erilaisissa käyttökohteissa. XBee-moduuleita on hyödynnetty etähallintaratkaisuissa menestyksekkäästi  jo yli viidentoista vuoden ajan ja ne ovat yhä pinniyhteensopivia ensimmäisten mallien kanssa.

XBee3 -tuotesarjasta lisätietoa päämiehen sivuilla

Digin kaiken kattava sivusto liittyen XBee-moduuleihin ja ohjelmaesimerkkeihin, sovelluksiin, kirjastoihin yms.: https://www.digi.com/blog/category/examples-guides/

Digin XBee-moduulit jakavat saman pinnikytkennän ja kehitystyökalut, joten niiden soveltaminen on yksinkertaista erilaisissa tilanteissa. Protokollia on useita: IEEE802.15.5 (PtoMultiP), DigiMesh, ZigBee, ZigBeePRO, 868DigiMesh, WiFi, BLE, NB-IoT ja LTE-M.

XBee-moduulit

 

Reitittimien avulla toteutat yhteyden XBee-sensoriverkkoosi helposti ja tietoturvallisesti. Ne voidaan ohjelmoida Pythonilla ja malleja on useita eri radioprotokollatuella.

XBee-reitittimet