CPU-kortit ja emolevyt

Kattava valikoimamme käsittää Intel-pohjaiset eri formaattien mukaiset emolevyt. Tuotteiden saatavuus on jopa yli 15 vuotta kun tavallisten kaupallisten elinkaari on yleensä vuoden tai kaksi. Tuotevalikoimaan kuuluu mm. Intel® Core™ i3, Core™ i5, Core™ i7,  Atom®-, Core™Duo/Core™Quad-, sekä vanhemmilla Pentium®– ja Celeron®-prosessoreilla varustetut korttitietokoneet. Korttitietokoneita käytetään laajasti tietoliikenteen, lääketieteen, teollisuusautomaation ja pakkaustekniikan sovelluksissa.

*Intel and Intel Core, Intel Atom, Celeron and Pentium are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

 

DFI:n laajasta valikoimasta löytyy useita standardiemolevyjä, kuten ATX-emolevy KD631-Q170.


Uutuustuote: Pico ITX DFI:ltä

DFI:n BW051 on kooltaan vain 2,5” Pico ITX-emolevy. Prosessorina on Intel® Pentium®/Celeron® N3000-tuoteperhe ja suunniteltu saatavuusaika on jopa seitsemän vuotta. Tuote sopii erinomaisesti sulautettuihin sovelluksiin, joissa valmistaja haluaa laitteensa keskusyksiköksi emolevyn mikä on luotettavaa tekniikkaa ja saatavilla muuttumattomana vuosia eteenpäin.

  • Prosessori Intel® Pentium®/Celeron® N3000-tuoteperhe
  • Käyttöjärjestelminä toimivat esimerkiksi
  • Windows 7, 32/64-bit
  • Windows 8.1
  • Windows 10 IoT Enterprise 64-bit
  • Eri Linux versiot

*Celeron/Pentium is a trademark of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.

 Linkki tuotetietoihin DFI:n sivuilla

Muut tuoteryhmät:

ROBO-8113 PICMG1.3 SBC PCI/PCIe-passiiviemolevy

mini-ITX emolevyt

micro-ATX emolevyt

nano-ITX emolevyt