Digi on julkistanut uuden tuoteryhmänsä LoRaWAN -tuotteita.

LoRa® Wide Area Network -ratkaisu: Digi LoRaWAN

Digin LoRaWAN laitteesta-pilveen ratkaisu on täysin integroitu, helppokäyttöinen ja suunnattu auttamaan yrityksien pääsyä nopeammin markkinoille. Se tarjoaa liitäntäisyyden, laitehallinnan ja datan muodostuksen skaalautuvalla Digi X-ON IoT -alustalla ja tuo mukanaan nopeasti kasvavan LPWAN langattoman teknologian edut.

LoRaWAN antaa vaihtoehtoja IoT-käyttökohteisiin, joissa tarvitaan suurempaa alueellista kattavuutta ja alempaa tehonkulutusta. Se soveltuu ihanteellisesti edullista kustannusrakennetta vaativiin ja pienehköä datamäärää tuottaviin järjestelmiin. Se antaa mahdollisuuden integroida myös Digin pitkä ja lyhyen kantaman langattomia verkkosovelluksia kuten DigiMesh® ja Zigbee® -solmuverkkoja samaan järjestelmään.

  • Keskitetty laitehallinta koko LPWAN -verkkoon
  • Suurikapasiteettinen LoRaWAN, tukee jopa tuhatta laitetta per keskitin
  • Pitkä kantama, suuri häiriösietoisuus ja alhainen tehonkulutus, joten soveltuu erityisesti akkukäyttöisille laitteille
  • Digi X-ON pilvituki mukautuvalla kattavuuden, akunkeston ja suorituskyvyn optimoinnilla
  • Alhainen elinkaarikustannus

Valmis kokonaisuus testikäyttöön

Digin  LoRaWAN ratkaisu on saatavana valmiina kehityspakettina, joka sisältää asiakaspään laitteen, keskittimen, tarvikkeet ja pilvipalvelun. Näiden avulla saat sovelluksesi heti kokeiltavaksi.

Kitti til.nro: XON-9-L1-KIT-001 (datalehti)

Huom! Tämä sisältää 900MHz radiot USA:n markkinoille.

EU-malli on hyväksyntävaiheessa ja tiedotamme, kun se tulee saataville.