Fanless PC:t

Sulautetut passiivijäähdytteiset PC:t ovat valmiiksi koteloituja ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Niissä ei ole ollenkaan pyöriviä osia vaan esim. kovalevyt ovat SSD tai CompactFlash -tyyppisiä. Käyttölämpötila -25°C..+75°C, prosessorina on esim. Intel® ATOM®, Celeron® tai Core™ i3/i5/i7-prosessorit sekä monipuoliset liitännät mm. 2 x LAN, GPIO, 4 x RS-232/422/485, USB/USB-C/VGA/DVI/HDMI/DP. Emolevyjen saatavuus on jopa 10-15 vuotta! Erilaisia kiinnitysratkaisuja lon saatavilla myös paneeli- tai DIN-kiskoasennuksiin. Saatavilla on myös malleja Digital Signage -sovelluksiin, joissa pitää pystyä ohjaamaan useampia näyttöjä.

DFI passiivijäähdytteiset mini PC:t

DFI:n valikoimassa on useita erittäin pienikokoisia ja tehokkaita passiivijäähdytteisiä sulautettuja Intel® -pohjaisia mini PC:itä. Uusin malli EC70A-ADP BoxPC on suunniteltu Intel®in uusimman 12 sukupolven Alder Lake-P ™ prosessorisarjan pohjalta. Uusimmat Intel™ Core™ -prosessorit tuottavat hyvin vähän lämpöä, joten kone toimii erinomaisesti ilman tuuletinta. Niinpä kone voidaan asentaa ahtaisiinkin tiloihin ilman lämpöongelmaa.

Monipuolisten I/O-liityntöjen johdosta EC70A-ADP -tietokonetta voidaan hyödyntää laajasti teollisuuskäytössä, kuten IoT-sovelluksissa tai digitaalisessa lääketieteessä.

  • Intel® Core™ i7/i5/i3 prosessorivaihtoehdot
  • 15-36VDC virransyöttö
  • Käyttölämpötila  0 °C – +60 °C
  • Saatavuusaika jopa 7 vuotta

Linkki valmistajan sivulle

 

 Portwell passiivijäähdytteiset mini PC:t

Linkki valmistajan sivulle

 

*Intel and Intel Core and Intel ATOM are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.