Fanless PC:t

Sulautetut passiivijäähdytteiset PC:t ovat valmiiksi koteloituja ratkaisuja vaativiin olosuhteisiin. Niissä ei ole ollenkaan pyöriviä osia vaan esim. kovalevyt ovat SSD tai CompactFlash -tyyppisiä. Käyttölämpötila -25°C..+75°C, prosessorina on esim. Intel® ATOM® ”Apollo Lake” E3900, N450/D510 tai uusimmat 6th generation Intel® Core™ i5/i7, 2 x LAN, GPIO, 4 x RS-232/422/485,USB,VGA/DVI. Emolevyjen saatavuus on jopa 10-15 vuotta! Erilaisia kiinnitysratkaisuja lon saatavilla myös paneeli tai DIN-kiskoasennuksiin. Saatavilla on myös malleja Digital Signage -sovelluksiin, joissa pitää pystyä ohjaamaan useampia näyttöjä esim. VGA, DVI tai HDMI.

DFI passiivijäähdytteiset mini PC:t

DFI:n valikoimassa on useita erittäin pienikokoisia ja tehokkaita passiivijäähdytteisiä sulautettuja Intel® -pohjaisia mini PC:itä. Uusin malli EC-70A BoxPC on suunniteltu Intel®in uusimman Skylake Core™ prosessorisarjan pohjalta. Intel™ Core™ i7/i5/i3 prosessorit tuottavat hyvin vähän lämpöä, joten kone toimii ilman tuuletinta. Niinpä kone voidaan asentaa ahtaisiinkin tiloihin ilman lämpöongelmaa.

Monipuolisten I/O-liityntöjen johdosta EC70A-SU -tietokonetta voidaan hyödyntää laajasti teollisuuskäytössä, kuten IoT-sovelluksissa tai digitaalisessa lääketieteessä.

  • Intel® Core™ i7/i5/i3 prosessorivaihtoehdot
  • 15-36VDC virransyöttö
  • Käyttölämpötila  0 °C – +60 °C
  • Saatavuusaika jopa 7 vuotta

Linkki valmistajan sivulle

 

 Portwell passiivijäähdytteiset mini PC:t

Linkki valmistajan sivulle

 

*Intel and Intel Core and Intel ATOM are trademarks of Intel Corporation or its subsidiaries in the U.S. and/or other countries.