KVM-kytkimet – keskikokoiset

Rosa UltraMatrix KVM-kytkimellä hallitset jopa tuhat palvelinta kuudeltatoista eri konsolilta

Kytkin on modulaarinen korttipohjainen ratkaissu palvelinten hallintaan. Se kasvaa tarpeiden mukaan, säästää arvokasta tilaa, helpottaa hallintaa, vähentää UPS:ien kuormitusta ja lämmönmuodostusta palvelinsalissa. UltraMatrix on multiplatform KVM-kytkin johon voidaan liittää PC, Sun, RS/6000, HP, DEC, SGI ja muut konetyypit.

On-Screen menu helpottaa olennaisesti elämääsi serverifarmilla

Palvelinten hallinta on helppoa kytkimen On-Screen menun avulla.konsolin ruudulle saadaan näppäimistöltä aina tarvittaessa näkyviin On-Screen menu johon on listattu kaikki systeemiin liitetyt palvelimet. Menuun voidaan antaa jokaiselle palvelimelle oma yksilöllinen nimensä jolloin palvelimen tunnistus ja valinta on helppoa. On-Screen menuun voidaan myös muodostaa käyttäjiä/ryhmiä jolloin määrätyt käyttäjät/ryhmät saavat sisään kirjauduttuaan näkyville menuun ainoastaan ne palvelimet joille heillä on käyttöoikeus.

UltraMatrix säästää tilaa, vähentää monitorien määrää sekä UPS:ien kuormitusta ja siten myös lämpöä syntyy vähemmän. Lisäksi se helpottaa suurten palvelinmäärien hallintaa, sillä laajatkin serverifarmit voidaan hallita yhdestä ja samasta paikasta. UltraMatrix on matriisikytkin suurten serverifarmien hallintaan. Sen avulla voidaan kuudeltatoista konsolilta hallita jopa tuhannen palvelimen systeemiä. UltraMatrix on joustava ratkaisu kasvavien palvelinmäärien hallintaan. Se on korttipohjainen KVM-kytkin, joka kasvaa tarpeiden mukaan. Multiplatform’in avulla liität kaikki konetyypit.

Tuotteet:

UMX-CH Kytkinrunko, viisi korttipaikkaa.
UMC-14U Kortti neljälle palvelimelle ja yhdelle konsolille.
UMC-04U Kortti neljälle palvelimelle.
UMC-EXP Laajennuskortti kytkinrunkojen toisiinsa
liittämiseen.

UltraMatrix -kytkin voidaan kiinnittää 19″ -laitekehikkoon.