Digi Connect EZ -sarjaporttilaitteet

Digi Connect EZ tuoteperhe tarjoaa nykyaikaista operatiivista infrastruktuurihallintaa yksinkertaisilla tietosuojatuilla sarjapalvelimilla/päätepalvelimilla, jotka käynnistyvät sekunneissa, konfiguroidaan minuuteissa ja toimivat vuosia. Digi Connect® EZ on suunniteltu täyttämään monenlaisten kriittisten käyttötapausten vaatimukset, mukaan lukien automaatio, robotiikan ohjaus, keskitetty laitehallinta ja tiedonkeruu.

Malleissa on 1, 2 tai 4 sarjaporttia, ohjelmallisesti valittava RS-232/422/485-tiedonsiirtoprotokolla, sekä valinnainen LTE ja /tai Wi-Fi sekä optiona tellisuuskelpoiset mallit (laajennettu lämpötila ja C1D2 ATEX-tiloihin soveltuva malli).

Katso tästä myös 8- ja 16/32 -porttisten mallien datat:

digi-connect-ez-8-datasheet

digi-connect-ez-16-32-datasheet

 

Laitteet ovat konfiguroitavissa ja etähallittavissa Digi Navigator™  sekä  Digi Remote Manager® -ohjelmilla.

Datalehti

Mallit/tilauskoodit:

Nimi
Tilauskoodi
Kuvaus
Connect EZ Mini EZ01-MA00-GLB 1-porttinen sarjalaitepalvelin
Connect EZ 2 EZ02-CA00-GLB 2-porttinen sarjalaitepalvelin
Connect EZ 2 LTE EZ02-CAG4-GLB 2-porttinen sarjalaitepalvelin, LTE
Connect EZ 4 EZ04-WA00-GLB 4-porttinen sarjalaitepalvelin, Wi-Fi
Connect EZ 4 LTE EZ04-WAG4-GLB 4-porttinen sarjalaitepalvelin, LTE & Wi-Fi
Connect EZ 4i EZ04-IA00-EXT 4-porttinen sarjalaitepalvelin, industrial, Wi-Fi
Connect EZ 4i LTE EZ04-IAG4-EXT 4-porttinen sarjalaitepalvelin, industrial, LTE & Wi-Fi

 

Myyntipakkaukset sisältävät itse laitteen kaapelit ja antennit sekä teholähteen (Huom! Ei sisällä sarjakaapeleita laiteliitäntään):

EZ01-MA00-GLB Connect EZ Mini Kit (sis. DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ02-CA00-GLB Connect EZ 2 Mini Kit (sis. DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ02-CAG4-GLB Connect EZ 2 Cellular Kit (sisältää LTE CAT 4 modeemin, LTE-antennit, DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-WA00-GLB Connect EZ 4 Kit (sis. DIN-kiskokiinnikkeen, WiFi-antennin, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-WAG4-GLB Connect EZ 4 Cellular Kit (sisältää LTE CAT 4 modeemin, LTE- ja WiFi-antennit, DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-IA00-EXT Connect EZ 4 Industrial Kit (DIN-kiskokiinnikkeen, WiFi-antennin, Ethernet -kaapelin, laajalämpötilaisen teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-IAG4-EXT Connect EZ 4 Industrial Cellular Kit (sisältää LTE CAT 4 modeemin, LTE- ja WiFi-antennit,

 

Takaisin