Digi Connect EZ – sarja- ja konsoliporttien etähallinta

Digi Connect EZ tuoteperhe sisältää uusi luotettavia liitäntäratkaisuita vaativiin kohteisiin, joissa laitteiden sarjaporttiin halutaan tietoturvallinen ja hallittavissa oleva yhteys.

Digi Connect EZ tuoteperhe tarjoaa nykyaikaista operatiivista infrastruktuurihallintaa yksinkertaisilla tietosuojatuilla sarjapalvelimilla/päätepalvelimilla, jotka käynnistyvät sekunneissa, konfiguroidaan minuuteissa ja toimivat vuosia. Digi Connect® EZ on suunniteltu täyttämään monenlaisten kriittisten käyttötapausten vaatimukset, mukaan lukien automaatio, robotiikan ohjaus, keskitetty laitehallinta ja tiedonkeruu.

Malleissa on 1, 2 tai 4 sarjaporttia, ohjelmallisesti valittava RS-232/422/485-tiedonsiirtoprotokolla, sekä valinnainen LTE ja /tai Wi-Fi sekä optiona tellisuuskelpoiset mallit (laajennettu lämpötila ja C1D2 ATEX-tiloihin soveltuva malli).

Laitteet ovat konfiguroitavissa ja etähallittavissa Digi Navigator™  sekä  Digi Remote Manager® -ohjelmilla.

Datalehti

Mallit/tilauskoodit:

Nimi
Tilauskoodi
Kuvaus
Connect EZ Mini EZ01-MA00-GLB 1-porttinen sarjalaitepalvelin
Connect EZ 2 EZ02-CA00-GLB 2-porttinen sarjalaitepalvelin
Connect EZ 2 LTE EZ02-CAG4-GLB 2-porttinen sarjalaitepalvelin, LTE
Connect EZ 4 EZ04-WA00-GLB 4-porttinen sarjalaitepalvelin, Wi-Fi
Connect EZ 4 LTE EZ04-WAG4-GLB 4-porttinen sarjalaitepalvelin, LTE & Wi-Fi
Connect EZ 4i EZ04-IA00-EXT 4-porttinen sarjalaitepalvelin, industrial, Wi-Fi
Connect EZ 4i LTE EZ04-IAG4-EXT 4-porttinen sarjalaitepalvelin, industrial, LTE & Wi-Fi

 

Myyntipakkaukset sisältävät itse laitteen kaapelit ja antennit sekä teholähteen (Huom! Ei sisällä sarjakaapeleita laiteliitäntään):

EZ01-MA00-GLB Connect EZ Mini Kit (sis. DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ02-CA00-GLB Connect EZ 2 Mini Kit (sis. DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ02-CAG4-GLB Connect EZ 2 Cellular Kit (sisältää LTE CAT 4 modeemin, LTE-antennit, DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-WA00-GLB Connect EZ 4 Kit (sis. DIN-kiskokiinnikkeen, WiFi-antennin, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-WAG4-GLB Connect EZ 4 Cellular Kit (sisältää LTE CAT 4 modeemin, LTE- ja WiFi-antennit, DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet-kaapelin, teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-IA00-EXT Connect EZ 4 Industrial Kit (DIN-kiskokiinnikkeen, WiFi-antennin, Ethernet -kaapelin, laajalämpötilaisen teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)
EZ04-IAG4-EXT Connect EZ 4 Industrial Cellular Kit (sisältää LTE CAT 4 modeemin, LTE- ja WiFi-antennit, DIN-kiskokiinnikkeen, Ethernet Cable,  Ethernet -kaapelin, laajalämpötilaisen teholähteen ja plugit (US, UK, EU, AUS)

Takaisin edelliselle sivulle