Digi IX10 -mobiiliverkkoreititin etähallintaan ja -yhteyksiin

Digi IX10 w. Remote Manager

Digi IX10 w. Remote Manager

Vankkaa, luotettavaa ja kustannustehokasta etähallintaa kriittisiin teollisiin sovelluksiin

Digi IX10 on monipuolinen mobiiliverkkoreititin, joka on luotu häiriöttömään ja luotettavaan toimintaan pitkän käyttöiän puitteissa. Sen joustavat liitäntämahdollisuudet tekevät siitä monipuolisen ja kustannustehokkaan valinnan kevyelle teollisuudelle, digitaalisiin opasteisiin, pankkiautomaatteihin, peliautomaatteihin, kioskeihin ja muihin valvomattomiin vähittäiskaupan sovelluksiin, joiden on tarjottava turvallisia yhteyksiä ja toimintoja.

Perinteisten sarjaliitäntäisten laitteiden kytkemiseen Digi IX10: ssä on RJ-45-sarjaportti, joka tukee sekä RS-232 että RS-485 -protokollia. Laitteessa oleva yksi LAN-liitäntä tukee VPN-yhteyksiä ja se voidaan suojta myös palomuurilla. Kahden SIM-kortin avulla varmistetaan yhteys niissä tapauksissa, joissa toisen operaattorin verkko ei toimisi. Jatkuvan yhteyden toiminnan varmistamiseksi käytetään Digi SureLink® -ominaisuutta. Sisäänrakennettu Digi TrustFence® tietoturvaominaisuus takaa laitteen turvallisen käytön avoimissa verkoissa ja estää luvattoman pääsyn ja käytön laitteeseen ja tietoihin.

IX10 pystyy toimimaan itsenäisesti julkisissa LTE-verkoissa ja siinä on ominaisuuksia, jotka auttavat verkon ja laitteen toiminnan hallinnassa;  VLAN-tuki, tietoliikenteen tasapainottaminen matkapuhelin- ja Ethernet/WAN-verkkojen välillä, kaksi APN: ää ja konfiguroitava APN-haku.

Laitteen hallinnointiin tarkoitetun Digi Remote Manager® -ohjelmiston avulla saat tarvittaessa hälytyksiä ja kriittisiä tietoja käyttöönotetuista laitteista ja voit hallita koko laiteverkkoasi sen avulla. Se toimii myös erinomaisena laitteen käyttöönoton aloituksessa. Digi Remote Manager (Digi RM) on pilvipohjainen ratkaisu, joka helpottaa satojen tai jopa tuhansien Digi-etälaitteiden helppoa asetusta, joukkomääritystä, ylläpitoa ja tukea. Digi RM antaa sinulle mahdollisuuden tarkistaa, päivittää ja määrittää Digi-laitteesi tarjoamalla samalla vaivattomasti näkyvyyden verkon toimintaan.

Digi IX10:n käyttöönotto ja provisiointi onnistuu etänä ja siitä on saatavilla yksi maailmanlaajuinen tuoteversio, mikä yksinkertaistaa logistiikkaa globaalissa jakelussa ja käyttöönotossa.

Tuotteeseen on saatavilla lisätarvikkeina teholähde, DIN-kiskokiinnike, antennit sekä RJ45-sarjakaapeli avoimilla päillä erilaisten sarjalaitteiden liittämiseksi.

Laitteen kotelo on hyvin iskuja ja lämmönvaihteluita kestävää lasikuituvahvisteista polyfenyleenisulfoniseosta (PPS) ja sen kotelointiluokka on IP30. Laitteen käyttölämpötila -40..+70 °C sallii sen sijoittamisen myös haastaviin olosuhteisiin.

Digin mobiilireitittimillä on valmistajan myöntämä 3 vuoden takuu ja erikseen saatavilla maksullinen lisätakuu viiteen vuoteen asti. Lisätakuun voi lunastaa hankkimalla Digi Remote Managerin 5 vuoden lisenssin laitteen hankinnan yhteydessä.

Laitteen tarkemmat ominaisuudet oheisessa datalehdessä:

digi-ix10-ds.pdf

Lue myös lisää tästä artikkelista Digin mobiilireitittimistä: Why Digi Cellular?

Takaisin edelliselle sivulle