Digi laajensi LoRa-verkkoihin

(Päivitetty 13.9.2021 tuotekehityskitin osalta) IoT-verkkojen ratkaisuja kehittävä Digi International on laajentanut tuotevalikoimaansa LoRa-verkkoihin yritysoston kautta. Digi osti hiljattain dallasilaisen Haxiotin, joka keskittyy osaamisessaan LoRaWAN-verkkojen eri osien ja komponenttien toteutuksiin.

Vuonna 2015 perustettu Haxiot on toimittanut markkinoille ratkaisuja, joilla voidaan toteuttaa pienellä virrankulutuksella toimivia laajan peittoalueen verkkoja. Sen LoRaWAN-tuotevalikoima sisältää radiomoduuleja, älykkäitä teollisuuslaitteita, yhdyskäytäviä ja hyvin skaalautuvan X-ON™ IoT Platform  -pilvialustan.

Haxiotin osto parantaa merkittävästi Digin sulautettujen järjestelmien valikoimaa. LoRa-tuotteet laajentavat Digin valikoiman verkkotekniikkaan, jolle odotetaan reipasta kasvua edelleen. LoRa-standardin luoneen Semtechin mukaan LoRa-verkkojen kasvu tulee olemaan jopa 40 prosenttia vuodessa tulevina vuosina.

LoRa-tuotteet ja palvelut soveltuvat hyvin esimerkiksi julkisten palveluiden kuten vedenjakelun ja puhdistamoiden sekä sähkönjakeluverkon seurannan ja mittauksien toteuttamiseen, älykkäiden valaistusratkaisuiden toteutukseen, teollisen IoT:n, laite- ja ajoneuvoseurannan  sekä kiinteistöautomaation tarpeisiin. Käyttökohteita on jo nyt paljon digitalisaation vaatimusten myötä käyttökohteiden määrän uskotaan moninkertaistuvan.

Lisätietoja tuotteista: Digi LoRaWAN

Tuotekehityskitti Uutuus (09/2021):

Kitti til.nro: XON-9-L1-KIT-001 (datalehti)

Huom! Tämä sisältää 900MHz radiot USA:n markkinoille.

EU-malli on hyväksyntävaiheessa ja tiedotamme, kun se tulee saataville.

Datalehti

Sisältö:
  • Digi 8-kanavainen LoRaWAN HXG3000 Ethernet-silta
  • Kehityskortti LoRaWAN-moduulilla (digitaalitulot, lämpötilasensorit ja LEDit)
  • Digi X-ON pilvipalvelun 30-päivän kokeilujakso veloituksetta

Takaisin edelliselle sivulle