Digi XBee XR868 radiomoduuli

Digi on julkistanut uuden pienikokoisen (13x19mm) 868MHz taajuusalueen radiomoduuliperheen, joka tulee korvaamaan aiemmat vastaavat tuotteet valikoimassa. Pienitehoinen CE/RED-sertifioitu 868 MHz RF-moduuli perustuu Silicon Labs EFR32 -piiriin. Uusi moduuli on varustettu SAW-suodattimella optimaaliseen suorituskykyyn häiriöllisissä RF-ympäristöissä, kuten matkapuhelinverkkojen ja tukiasemien läheisyydessä. Listen-Before-Talk-protokolla (LBT) ja taajuuden automaattinen joustava  vaihto (AFA) takaavat optimaalisen häiriönkestävyyden. DigiMesh®-verkkotopologia mahdollistaa redundantin ja luotettavan tiedonsiirron. Yksinkertainen konfigurointi Digi XCTU®:lla nopeuttaa ja yksinkertaistaa laitteen ohjelmointia ja siten loppuasiakkaan markkinoille pääsyä.

XBee XR868 moduulilla on monipuoliset I/O-liitännät kuten muilla XBee-moduuleilla: 13 digitaali I/O:ta ja 4 anlogista tuloa sekä sarjaportti. Liitännät ovat täysin ohjelmallisesti määriteltävissä sovelluksen mukaan.

Moduuli soveltuu erinomaisesti pitkille kantamille (jopa 14km suoralla näkyvyydellä) ja sen signaalin voimakkuus riittää hyvin läpäisemään rakenteita ja lasipintoja. Moduulin käyttökohteita ovat mm. maatalouden, liikenteen ja energiateknologian ratkaisut sekä rakennusautomaatio ja erilaiset muuta vaativat teollisuuden sovellukset.

digi-xbee-xr-868-datasheet


Tuotekehityskitti

Tuotekehityskitillä pääset vaivattomasti alkuun. Se sisältää protokortin ja tavittavat kaapelit ja antennit:

t/n XK-8XR-DMM


Moduuli on saatavilla kahdella eri antennivaihtoehdolla:

RF Pad                             u.FL

 

Digi XBee XR 868 MHz MMT  RF Pad antenniliitäntä XB-8XR-DMRM-001

 

Digi XBee XR 868 MHz MMT with U.FL-antenniliitin XB-8XR-DMUM-001

 

Takaisin edelliselle sivulle