Digi XBee3 globaali LTE-M/NB-IoT -moduuli IoT-sovelluksiin

Yhdistä laitteesi vaivattomasti verkkoon tämän Digin uuden LTE-M/NB-IoT -mobiiliradiolla varustetun XBee3-moduulin avulla. Voit rakentaa sovelluksesi keskuslaitteiston tai etäjärjestelmän tämän  markkinoiden pienimmän radiohyväksytyn MicroPython-ohjelmoitavan mikrokontrollerialustan ympärille. Se tarjoaa monipuoliset I/O-liitännät ja väylät oheislaitteille. Myös kansainväliset hyväksynnät ovat kunnossa, joten laitteen markkinoillesaattaminen on vaivattomamapaa ja testaustarve vähäisempää. Myöskin komponenttilogistiikka tältä osin helpottuu, kun ei tarvita montaa kanavaa tuotteen osien hankintaan. Moduulissa käytetään Telitin luotettavaa radiopiiriä.

Digi XBee 3 Global LTE-M/NB-IoT -moduuli  on ihanteellinen valinta kevyehköön kaistanleveystarpeeseen (yleensä alle 25 Mt kuukaudessa) erilaisiin IoT-sovelluksiin. Se on myös hankintakustannuksiltaan kilpailukykyinen muihin vanhempiin standardeihin perustuvien moduulien kanssa.

Digi Remote Manager®:n avulla XBee-moduuleja voidaan helposti konfiguroida ja ohjata etänä. Sisäänrakennetut Digi TrustFence®-suojaus-, identiteetti- ja tietosuojaominaisuudet käyttävät useita hallintatasoja suojatakseen nykyisiä ja kehittyviä kyberuhkia.

Digi XBee API -kehykset ja AT-komennot sekä MicroPython ja Digi XBee Studio -ohjelmistot tekevät moduulien asennuksesta, konfiguroinnista ja testaamisesta ja niiden toimivuuden päivittämisestä helppoa.

Digi XBee 3 Global LTE-M/NB-IoT -moduulit edustavat Digi XBee -ekosysteemin keskeistä tarjontaa langattomista moduuleista, sovittimista, työkaluista ja ohjelmistoista – kaikki on suunniteltu nopeuttamaan tuotteiden ja sovellusten kehitystä, käyttöönottoa ja hallintaa.

Ominaisuuksia

  •     LTE-verkon tuki LTE-M ja NB-IoT -taajuuksille
  •     AT- ja API -moodit valittavissa
  •     MQTT -tuki Microsoft Azure ja Amazon AWS -pilvipalveluille
  •     Kansainväliset hyväksynnät merkittävimmiltä verkkopalveluiden tarjoajilta
  •     USB-liitäntäisyys tarjoaa PPP-tuen
  •     Integroitu Digi TrustFence® tietoturva
  •     Hallinta Digi XBee Studio® ja Digi Remote Manager® avulla
  •     Bluetooth® Low Energy tukee majakkatoimintoa ja liittettävyyttä sekä asetusarvojen muuttamista Digi  XBee® Mobile -sovelluksen avulla

 

Takaisin edelliselle sivulle