Digin yritysosto – Ventus verkkopalveluratkaisut

Digi International, (NASDAQ: DGII, www.digi.com), johtava maailmanlaajuinen esineiden Internet (IoT) -yhteystuotteiden ja -palveluiden toimittaja, ilmoitti  ostaneensa Connecticutissa toimivan Ventus Holdingsin, joka on johtava Managed Network as a Service (MNaaS) -ratkaisujen tuottaja. Nämä palvelut yksinkertaistavat yrityksen ulkoverkkoyhteyksiä (WAN) ja niiden hallintaa.

20 toimintavuotensa aikana Ventus on kasvanut on alan johtavaksi innovatiivisten, turvallisten ja markkinalähtöisten yritystason verkkojen toimittajaksi. Yrityksen valikoimaan kuuluvat langattomat matkapuhelinverkon ja kiinteän verkon WAN-ratkaisut erilaisiin liitäntäsovelluksiin pankki-, terveydenhuolto-, vähittäiskauppa-, peli-, hotelli- ja muilla aloilla. Ventus-järjestelmä tukee pankkiautomaatteja, pelejä, myyntipisteitä, kioskeja, digitaalisia opasteita ja vähittäiskaupan sovelluksia ja se tekee läheistä yhteistyötä johtavien asiakkaidensa kanssa räätälöidäkseen innovatiivisia MNaaS-ratkaisuja. Ventus yhdistää moitteettoman tietoturvan, kovan käytettävyyden ja reagoivan asiantuntijatuen auttaakseen yrityksiä virtaviivaistamaan verkkoprosesseja ja lisäämään IT-resursseja.

Yritysosto on Digin 36-vuotisen historian tähän asti suurin ja se mahdollistaa ohjelmisto- ja tilauspalveluiden sekä edistyksellisten laitteistojen toimittamisen, mikä myös vahvistaa yrityksen asemaa kokonaisten verkkoratkaisujen ja järjestelmien toimittajana.

Digin lehdistötiedote:

https://www.digi.com/news/press-releases/digi-acquires-ventus-holdings-network-as-a-service

 

Lisätietoa Ventus tuotteista ja palveluista:

https://ventusgns.com/

 

Takaisin edelliselle sivulle