Mitä ovat RS-232, RS-422 ja RS-485 ?

EIA-232, EIA-422 ja EIA-485 ovat erilaisia standardeja tietoliikenteen ja teollisuuslaitteiden väliselle sarjatiedonsiirrolle. Standardeja ylläpitää Electronics Industry Alliance, ja ne perustuvat 1960-luvulla kehitettyjen standardien vanhempiin versioihin. Näitä standardeja kutsuttiin alun perin RS-232, RS-422 ja RS-485 ja termejä käytetään vieläkin. Sarjaporteilla varustettuja laitteita käytetään edelleen paljon etenkin teollisuudessa. Digi valmistaa ja kehittää  sarjaporttilaitteitaan soveltumaan entistä paremmin nykyisiin vaatimuksiin ja käyttökohteisiin.

Valitse myös kaapeli oikein:

Tehtäväkriittisissä teollisuussovelluksissa tietoketjun jokaisen lenkin on oltava luotettava. Kaapeli on usein heikko lenkki huonosti suunnitellussa verkossa. Väärä kaapeli voi johtaa tietojen katoamiseen tai vioittumiseen, laitteiden vaurioitumiseen, virheellisiin valvontatuloksiin, ajanhukkaan ja jopa käyttäjän loukkaantumiseen. Käytä aikaa varmistaaksesi, että valitset parhaan kaapelin  sovellukseesi. Digin oppaan avulla voit valita laitteeseesi ja sovellukseen sopivan kaapelin.

Tutustu Digi Cable Guide-oppaaseen ja tuotteesi tarkempiin dokumentteihin osoitteessa: https://hub.digi.com/support/products

Takaisin edelliselle sivulle