X-MASK tietoturvalliset ja suojatut muistikortit

Flexxon X-MASK SD- ja MicroSD-kortit ovat täydellisiä tallentamaan luottamuksellisia tietoja.  X-MASK mahdollistaa yksinkertaisen ja helpon salasanapohjaisen todennusprosessin, joka estää tietojen varastamisen, muuttamisen tai poistamisen. Tämä muistikorttiratkaisu tarjoaa myös erinomaisen suorituskyvyn, mikä takaa korkean luotettavuuden ja laajan yhteensopivuuden eri käyttöjärjestelmille kuten Windows, Linux ja Android.

Flexxon X-MASK -muistikortit

X-MASK -kortteja on saatavilla 4Gt – 256Gt kokoisina sekä SD- että microSD -formaatissa ja myös teollisuuskelpoisina malleina, jolloin käyttölämpötila-alue on -40.. +85 C astetta.

X-MASK suojaustyökalu

Suojauksen varmistamiseksi aktivoit Mask-suojaustyökalun, joka mahdollistaa pääsyn tietoihisi vain salasanalla. Näin tärkeät tiedostosi pysyvät turvassa, kun ”Maski” on aktivoitu. Vaikka kortti  varastettaisiin, ilman autentikointia tiedot pysyvät näkymättöminä satunnaisille käyttäjille.

 

X-MASK suojaustasot

Flexxonin X-MASK tarjoaa kolme suojaustasoa:
• Piilotetut tiedot – Piilota tärkeät tiedot ja pidä kortti näkymättömänä uteliailta satunnaiskäyttäjiltä.
• Suojaustyökalu – Ota käyttöön vain luvitetut tietokoneet tai järjestelmät käyttämällä salasanasuojattua suojaustyökalua. Jos työkalua ei ole asennettu lailliseen isäntälaitteeseen tai salasana on väärä, kortti pysyy näkymättömänä.
• Tietojen salaus – Suojaa tietueet tietojen salauksella, joka suoritetaan tiedon salaus- ja hajautusalgoritmeilla laiteohjelmiston ja laitteiston tasolla.
FLEXXON Security Memory Card (X-Mask) Windows Tool User Guide

 

Takaisin edelliselle sivulle