Digi IX20 mobiilireititin

Verkota ja hallitse kriittisiä sovelluksiasi myös pilven kautta tietoturvallisesti Digin uusilla mobiilireitittimillä

Digi IX20 on monipuolinen mobiiliverkon reititin, joka voi skaalautua perusliitäntäsovelluksista teollisuusluokan reititys- ja tietoturvaratkaisuihin. Joustavat virta- ja liitettävyysmahdollisuudet tekevät siitä monipuolisen valinnan teollisuusinfrastruktuurissa, digitaalisissa opasteissa, vähittäismyyntikioskeissa, palvelupäätteissä ja muissa kriittisissä kohteissa, joissa tarvitaan turvallisia yhteyksiä liiketoiminnan tueksi.

Digi IX20 -reitittimen korkea suorituskykyinen arkkitehtuuri tarjoaa ensisijaisen ja varmuuskopioidun WWAN-yhteyden ohjelmistolla valittavissa olevan monikantoaallon LTE:n kautta. Digi IX20 tukee ohjelmisto-ominaisuuksia edistyneelle tietoturvalle (tilallinen palomuuri, MAC-suodatus ja VPN), redundanssille (Digi SureLink®) ja hallinnalle (SNMP, tapahtumaloki, analysaattorin jäljitys ja QOS), mikä mahdollistaa sen käytön PCI- tai NERC-CIP -yhteensopivissa sovelluksissa.

Digi IX20:ta voidaan hallita pilvipohjaisella Digi Remote Manager® -sovelluksella, joka helpottaa asennusta, massamäärittelyä, ylläpitoa ja tukea satojen tai jopa tuhansien Digin  ja muiden valmistajien laitteiden kanssa. Digi Remote Manager antaa mahdollisuuden arvioida, päivittää ja määrittää reitittimiä ja yhdyskäytäviä etänä sekä valvoa verkon kuntoa käyttöönoton jälkeen.

Digi IX20 -reitittimestä on tuotantoversiona yksi globaali malli, mikä yksinkertaistaa varastonhallintaa jakelun ja käyttöönoton kannalta. Lisäksi Digi IX20 on suunniteltu irrotettaville Digi CORE® LTE-modeemeille, jotka voidaan muuttaa tai päivittää vaihtamatta koko reititintä.

Digi IX20 mobiilireititin

 • Kompakti ja edullinen teollisuuskelpoinen mobiilireititin
 • Varmennetut liitynnät mobiiliverkkoon tupla-SIMien ja Digi SureLink® -ominaisuuden ansiosta
 • Optiona WiFi 1 x 1 SISO dual-band 802.11a/b/g/n/ac (2.4 GHz / 5 GHz)
 • Globaali versio eli voit käyttää yhtä mallia kaikilla maanosilla (missä sopiva verkko saatavilla)
 • Sisäinen Digi TrustFence® kehysohjelmisto takaa erinomaisen tietoturvan
 • Digi Remote Manager® pilvipalvelun avulla hoidat laitteiden joukkoasennuksen ja ylläpidon vaivattomasti
 • Liitännät: Jännitteensyöttö, kaksi Ethernet-porttia ja yksi RS232-portti DTE (7-pinninen UART)
 • Antenniliitännät: Kaksi SMA-liitintä LTE-antennille ja yksi WiFi:lle (vain malli IX-20W…)
 • Asennettavissa DIN-kiskoon adapterin avulla
 • Tukeva IP30 PPS-kotelo integroiduilla kiinnityskulmilla (PPS=Polyfenyleenisulfoni*)
  *) Polyfenyleenisulfoni on osakiteinen, korkeisiin lämpötiloihin soveltuva kestomuovi, jonka kemiallinen rakenne tekee siitä erittäin kestävän. Tuotteen mekaaninen lujuus on hyvä jopa yli 200 °C lämpötiloissa. Lisäksi materiaali eristää hyvin sähköä, se on erittäin mittatarkka ja sen vedenimeytyminen on erittäin pieni.

  Datalehti: digi-ix20-ds

 

Takaisin edelliselle sivulle